Dit was het Contract Congres 2023!

Voor iedereen die aanwezig was, velen malen dank!

Wij hebben enorm genoten van deze dag. Dit dankzij jullie opkomst en aanwezigheid. Bedankt voor de gevulde zaal, goede energie en de actieve inzet. Samen onze weg vinden in deze roerige tijden, hopelijk heeft deze dag daar iets aan mogen bijdragen.

Een kleine terugblik..

Iets aanwakkeren bij het publiek. Ruimte voor discussie. Stof tot nadenken. Nieuwe inzichten.
Dit waren de belangrijkste doelen die we hadden vastgesteld toen we begonnen met de organisatie van deze tweede editie van het Contract Congres. Wij hopen dat we dit teweeg hebben mogen brengen bij jou als bezoeker. De wereld van contractmanagement blijft continu in beweging. Wat is jouw rol en hoe wil je deze invullen? Op dit moment én vooral in de toekomst? We vertrouwen erop dat de inhoudelijke sessies van deze dag jou nieuwe inzichten hebben mogen geven.

En naast de ruimte voor vakinhoud en praktijk rondom ons vakgebied, was er ook ruimte voor een stuk ‘gevoel’. Datgene wat ons mensen nou eenmaal écht kan raken. Want wie zijn we als mens in deze roerige tijden? Ruud had een standvastig en eigenzinnig verhaal die op een ieder van ons een indruk heeft gemaakt. Wat voor indruk dat precies is? Dat laten we graag bij jou.

Fotogalerij

Zoals gebruikelijk zijn er ook wat mooie plaatjes geschoten tijdens het congres. Bekijk de galerij via deze link.

Wij horen graag jouw mening

Nogmaals, wij hopen dat alle aanwezigen hebben mogen genieten van deze tweede editie van het Contract Congres. Dat we iedereen nieuwe stof tot nadenken hebben gegeven. Daarnaast horen we ook graag verbeterpunten! Heb jij suggesties of iets wat je kwijt wilt aan ons? Dan horen we ook graag je input via info@contractbeheer.com

Alvast bedankt!

Het Contract Congres is een event wat wij samen met Alpha Adviesbureau jaarlijks organiseren. We zien je graag volgend jaar weer op een gloednieuwe editie van het Contract Congres. Tot dan!