Het Contract Congres 2023

‘Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?’

Samen met Alpha Adviesbureau organiseren we het gloednieuwe Contract Congres op donderdag 23 maart in het Drents Museum! Na het succes van de eerste editie van het Congres kon een vervolg niet uitblijven. Dit tweede Contract Congres geven we alleen net een andere draai.

Onder begeleiding van dagvoorzitter Lourens Wijnen creëren we een huiskamersetting waarin we aan de hand van twee interactieve sessies inhoud en praktijkvoorbeelden bespreken met tafelgasten én met input vanuit de zaal. Als afsluiting van de dag hebben we trendwatcher Ruud Veltenaar weten te strikken. Hij belooft jou: ‘Een verhaal met impact waarbij je tot aan het einde op het puntje van je stoel blijft zitten!’ 

Sessie 1: De juridische tafel

In dit panelgesprek gaat Lourens met de tafelgasten in op actuele thematiek binnen contractmanagement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het omgaan met verzoeken tot wijzigingen in contractuele voorwaarden. En de invloed van de verschillende crisissen (oorlog, energie, klimaat) op die wijzigingen. Wanneer is nu een wijziging dusdanig wezenlijk dat je als organisatie een risico loopt? Waar bestaat dat risico dan uit? En is dat te managen? Er is ruimte voor discussie en het stellen van vragen aan onze experts.

 

Sessie 2: Praktijkvoorbeelden bespreken

In de tweede sessie bespreken we diverse voorbeelden uit de praktijk die door jullie zijn ingezonden! Ook in deze sessie sluiten tafelgasten aan die samen met het publiek de uitgekozen inzendingen uit de zaal ter discussie gaan stellen. Pak dus nu je kans en stuur jouw vraag, discussiepunt of praktijkvoorbeeld in via de website! 

 

Impact door spreker Ruud Veltenaar

Ruud is trendwatcher, TED-spreker, dwarsdenker, scientivist en progressor. ‘Ons huidige economisch systeem beloont het maximaliseren van rijkdom boven collectief welzijn en stimuleert individualisme boven wederzijdse afhankelijkheid. Nooit eerder was er een beter moment voor reflectie om onze toekomst opnieuw vorm te geven. Hoe komen we van het moment naar ‘Movement’?

Ik vertel geen verhalen die mensen graag horen, maar deel inzichten en kennis die men zou moeten weten. Mijn inspirimenten gaan dus nooit over de waan van de dag en ik duid zelden het sensationele nieuws. Ik bied duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Mijn aanpak is simpel en beproefd.Met humor als instrument voor ontspanning. Het creëren van een open hart richt zich op bewustzijn. Een heldere reflectie op de feiten.’

Op een leerzame, interactieve en informatieve manier neemt Ruud ons mee in zijn verhaal en visie op onze kolderieke wereld. Het doel: impact en heldere nieuwe inzichten voor jou als individu!

 

Dagafsluiting

Voor de liefhebber staat er om 13.00 uur een heerlijke lunch klaar en aansluitend kun je vrij het Drents Museum bezoeken. Kortom; super locatie, interessante en interactieve sessies, netwerken en lunchen! 

 

Het Contract Congres 2023 is volledig kosteloos.

Aanmelden en/of meer informatie op www.contractcongres.nl

Zien we je daar?