pactum logo 1200 bij 300 (1)

Wij gaan voor sterk contractmanagement!

Alle activiteiten binnen een organisatie zijn gericht op de primaire doelstelling. Hoe kan je bijvoorbeeld als school zijnde onderwijs verzorgen, zonder een gebouw, meubilair en lesmaterialen? Precies; dat kan niet. Om te zorgen dat een organisatie zich kan richten op de primaire doelen, is een organisatie altijd afhankelijk van leveranciers. Herken jij ook dat dit er vaak heel veel zijn, doordat ieder zijn eigen specialisme heeft? Contracten stapelen zich op, probeer maar eens het overzicht te houden; wie is waarvoor gecontracteerd, hoe lang loopt dit contract en worden gemaakte afspraken wel nagekomen? Laat Alpha en Pactum deze tijdrovende puzzel oplossen!

Samen bieden wij jou

Over Alpha

Het vullen van Pactum met al jouw contracten op de juiste wijze, inclusief de begeleiding bij/het uit handen nemen van inkoop- en contractmanagement? Alpha helpt je graag met het stellen van beleid t.a.v. inkoop- en contractmanagement, de implementatie en de uitvoering hiervan.

Wij brengen al je contracten samen, monitoren of jouw organisatie voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat jouw organisatie krijgt wat hij nodig heeft middels de afgesloten contracten.

Meer weten over Alpha Adviesbureau? Klik hier!

Over Pactum

Met de slimme software van Pactum die volledig is gericht op contractbeheer en -management beschik je over een compleet systeem om contracten te beheren en managen.

Alle contracten en contractdossiers in één overzichtelijk systeem met o.a. een automatisch gegenereerde aanbestedingskalender, automatische en in te stellen acties en alerts èn de mogelijkheid om leveranciers te beoordelen. Contractbeheer en -management was nog nooit zo makkelijk!

Meer weten over wat we voor jouw
organisatie kunnen betekenen?