Activabeheer

Automatiseer en bewaak alle aangeschafte middelen voor bedrijfsgebruik, verhuur en medewerkers. Registreer eenvoudig alle kenmerken zoals fabrikant en serienummers en krijg complete controle over al uw activa. Wat was de aanschafwaarde, de aanschafdatum? En bij wie is het aangeschaft? Is er nog sprake van garantie? Altijd en overal inzicht door activabeheer van Pactum. 

Wat kan je met de module activabeheer?

Wilt u altijd inzicht in de staat, locatie en kosten van de activa (ook wel inventaris) van uw bedrijf of organisatie? Nooit meer haastig op zoek naar de garantievoorwaarden of zorgen om de onderhoudsstaat van specifieke middelen? De software van Pactum is ideaal voor online activabeheer.

De software van Pactum stuurt automatische alerts zoals bij afloop van garantietermijnen, certificaten en activalicenties. U bent dus geen tijd meer kwijt met zoeken naar de juiste gegevens: deze heeft u met een druk op de knop direct bij de hand

Koppel informatie en acties

De module maakt het mogelijk om alle relevante kenmerken die voor activa van belang zijn te registreren. Met de software van Pactum heeft u niet alleen instant inzicht in de locatie van de activa en de omvang van uw voorraad.

  • Registreer relevante kenmerken
  • Koppel belangrijke bijlagen
  • Grip op de kosten en afschrijvingstermijnen
  • Voeg acties toe aan de juiste contactpersoon

Alle oplossingen

Contractbeheer
Activabeheer
Leveranciersbeoordeling
Inkoopkalender (add-on)
Meldingenbeheer
Gebouwbeheer
Opdrachtenregister
Bestellingen & offertes
Verwerkingsregister (add-on)
Contractbeheer
Activabeheer
Leveranciers beoordeling
Inkoopkalender
Opdrachten register
Meldingenbeheer
Gebouwbeheer
Bestellingen & offertes
Verwerkingsregister