Waar we het allemaal voor doen

Bij Pactum werken we hard om onze klanten zoveel mogelijk tijd, geld en zorgen te besparen. En dat resulteert in blije klanten die (weer) overzicht en inzicht hebben in hun contractbeheer.

Maar niets laat de voordelen van Pactum zo goed zien als de feedback van onze klanten zelf. Daarom vragen wij hen geregeld naar hun ervaringen met Pactum. Welke impact heeft het online contractbeheer binnen hun organisatie? Hoe was Pactum contractbeheer de oplossing voor hun problemen? We hebben met Pactum al vele klanten geholpen en fijne samenwerkingen opgevoud. Neem gerust een kijkje tussen de verschillende klantverhalen.

De verhalen van onze klanten

Gemeente Velsen

Gemeente Velsen is met haar bijna 70.000 inwoners één van de grootste tien gemeenten in Noord-Holland, die zelf verantwoordelijk zijn voor hun inkoop en contractbeheer. Uit een onderzoek bleek dat contracten nauwelijks of verkeerd in Corsa werden geregistreerd…

Parmant Scholen

'Wij hebben onze inkoop en contractbeheer weten te professionaliseren met Pactum'.

De Meent Groep

'Pactum heeft ons inzicht gegeven in verplichtingen en voorkomen van financiële risico’s'.

Scholengemeenschap SKO Batavorum

'Door het werken met het contractmanagement systeem van Pactum hebben wij nu een aantal bedrijfsprocessen verder en beter uitgelijnd'.

SoZaWe Noardwast Fryslân

'Pactum als voedselbron voor allerlei beslissingen.'