Woningcorporatie

Eenvoudig contracten beheren met Pactum!

Accolade is een woningcorporatie in de provincie Friesland. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 16.000 betaalbare woningen kan iedereen bij hen terecht. Wij spraken met hen over hun keuze voor Pactum.
0 +
Contracten
0
Module(s)
0 +
medewerkers

Woningcorporatie Accolade lost problemen op met Pactum

Accolade is een woningcorporatie in de provincie Friesland. Accolade heeft woningen in en om Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 16.000 betaalbare woningen kan iedereen bij hen terecht. Van alleenstaanden tot startende gezinnen, van jonge mensen met beperkingen tot zorgbehoevende ouderen, van fervente huurders tot potentiële kopers. Wij spraken met hen over hun keuze voor Pactum.

Onsystematisch, te weinig controle over de contracten en geen vast aanspreekpunt: deze redenen bracht Woningcorporatie Accolade er toe om in 2013 op zoek te gaan naar een contractbeheersysteem. Het individueel inbrengen van contracten in Excellijsten en contracten opzoeken in mappen, kostte niet alleen veel tijd en moeite, maar zorgde er ook voor dat contracten ongewenst doorliepen.

Problemen oplossen

De problemen zijn direct opgelost wanneer Accolade de software van Pactum Contractbeheer in gebruik neemt. Destijds zijn er diverse partijen benaderd en na het proberen van een aantal demoversies kiest Accolade voor Pactum:

“De uitstraling van Pactum sprak ons aan: het niet moeilijker maken dan dat het is. In combinatie met de prijs.”

Kostenbesparing

Een groot voordeel van Pactum Contractbeheer is de prijs: een abonnement kan al vanaf een relatief klein bedrag per maand. En het mooie is dat er wordt betaald naar gebruik. Worden er minder contracten ingevoerd dan verwacht? Zijn er minder gebruikers dan opgegeven? Dan kunt u met Pactum om de tafel en worden uw specifieke wensen serieus genomen. Dit geldt ook voor de look en feel en de diverse invoervelden. Pactum levert maatwerk.

“Het is een kostenbesparing op lange termijn”

Overzichtelijk en geordend

Accolade heeft op dit moment circa 400 contracten in Pactum zitten. Het contractbeheer is nu overzichtelijk en geordend, de contracten zijn snel te vinden, er is meer controle en Pactum is handig om mee te werken. Medewerkers van Accolade hebben geen training nodig gehad om Pactum te gebruiken. De kostenbesparing zit enerzijds in tijd (efficiënter kunnen werken omdat informatie snel voorhanden is) en anderzijds in daadwerkelijke besparingen: contracten worden tijdig opgezegd of gunstig verlengd. Pactum houdt gebruikers automatisch op de hoogte wanneer een contract verlengbaar of opzegbaar is.

Meer weten?

..over wat onze software kan betekenen voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op of plan gratis jouw demo in!

Meer
klantverhalen

RTV Utrecht stelt orde op zaken met Pactum!
Bij RTV Utrecht, een dynamische omroeporganisatie met meer dan 200 medewerkers, draait het om eff...
Werkorganisatie Druten Wijchen: Samen maken we het verschil
Werkorganisatie Druten Wijchen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Druten en Wijchen ...
Reggewoon
''We hebben nu inzicht in de looptijd van alle contracten, waardoor we tijdig actie kunnen ondern...

Waar wacht je nog op? Start vandaag. Vraag nu jouw gratis demo aan