Ons verhaal Liever bezig met de kern van de zaak

Wij zijn gespecialiseerd in effectieve en slimme webapplicaties ter ondersteuning van het primaire bedrijfsproces. Wij helpen ruim 250 klanten in Nederland, België en het Caribisch gebied. We bevorderen de efficiëntie van organisaties die actief zijn in diverse branches: overheid, onderwijs, zorg & sociaal domein, MKB/Grootzakelijk en woningcorporaties.

Opgericht in 2009

250+ klanten

Diverse branches

Slimme webapplicatie

Service

Dagelijks werken meer dan 1250 gebruikers in Pactum.

Pactum is in 2009 opgericht. In eerste instantie als doeltreffende contractbeheer tool, ter vervanging van de overbekende Excel-sheets. Tegenwoordig is Pactum een volwaardige webapplicatie die klanten ondersteunt in contractbeheer, contract- & leveranciersmanagement, activabeheer en verplichtingen registratie.

Het team achter Pactum ontwikkeld volcontinue door om onze gebruikers optimaal te ondersteunen en slimme nieuwe functionaliteiten en modules te ontwikkelen.

Wat willen wij voor jou bereiken?

Jouw tijd is kostbaar. Je wilt je graag concentreren op de kerntaken en geen onnodige tijd en aandacht kwijt zijn met het zoeken naar bijvoorbeeld contractdocumenten of leveranciersgegevens. Dat willen wij ook en daarom hebben we deze applicatie ontwikkeld. Pactum zorgt voor kostenbesparing, efficiency en gemak door inzicht en overzicht.

Hoe zorgen wij voor jouw gemak, rust en besparing?

Door onze webapplicatie hebben onze klanten altijd en overal online toegang tot hun contracten, leveranciersgegevens, leveranciersbeoordelingen en gegeven opdracht of geplande acties. Je mist geen enkele afloopdatum meer door automatische signalering en tijdige notificaties. Ook raak je geen contracten of documenten meer kwijt, want alles staat online geordend. Onze experts helpen je om de applicatie optimaal in gebruik te krijgen in uw organisatie, toegesneden op uw wensen. Dit inzicht en overzicht bespaart jou een hoop tijd, ergernis en geld.

Kortom, wij creëren gemak, rust en besparing voor onze klanten

Ons team

Simon Leijendekker

Directeur

Daphne van Grevenhof

Marketing & Communicatie

Emiel Miedema

Support

Remko van der Mijde

Developer

Lars Zuidveld

Developer

Rudy Nakken

Developer

Elmo

Mascotte