Gemeente

Eenvoudig contracten beheren met Pactum!

”Pactum is duidelijk ontwikkeld vanuit de praktijk. Dit onderscheidt zich van sommige financiële pakketten die ze eerder hebben gebruikt. Het is simpel en praktisch, precies zoals het hoort te zijn.”
0 +
Contracten
0
Module(s)
0 +
medewerkers

Werkorganisatie Druten Wijchen: Samen maken we het verschil

Werkorganisatie Druten Wijchen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Druten en Wijchen met een heldere missie: het creëren van een prettige leefomgeving voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Hun doel is om wonen, werken en ondernemen in de regio te verbeteren, zowel in het heden als in de toekomst.

Een Nieuwe Aanpak met Pactum

Lianne, de Contractmanager Inkoop bij de organisatie, speelt een cruciale rol in het realiseren van deze doelstellingen. In mei dit jaar zocht ze naar een betere manier om contracten te beheren. Tot die tijd worstelde ze met het gebruik van Excel, wat hen niet de controle gaf die ze nodig hadden. Vooral het ontbreken van geautomatiseerde waarschuwingen voor contractvervaldata was een groot struikelblok.

De Weg naar Pactum

Lianne kwam uiteindelijk bij Pactum terecht via een collega in een andere gemeente. Deze collega sprak vol lof over de software en dit zette Lianne aan het denken. Na grondig onderzoek naar mogelijke alternatieven, werd duidelijk dat Pactum precies was wat Werkorganisatie Druten Wijchen nodig had.

Simpel en Gebruiksvriendelijk

Een van de meest gewaardeerde aspecten van Pactum is de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ervan. Lianne benadrukt: ”het werken met meerdere identiteiten, een noodzaak voor onze samenwerkingsorganisatie, wordt veel gemakkelijker dankzij de locatiefunctie binnen het systeem. Dit maakt het proces soepeler en efficiënter”.

Sinds de implementatie heeft Werkorganisatie Druten Wijchen meer dan 400 contracten geregistreerd in Pactum. Deze contracten variëren sterk in aard en doel, met uitzondering van de contracten met zorgaanbieders, die een apart systeem gebruiken.

Praktijkgerichte Software

De voordelen van Pactum zijn duidelijk en overtuigend. ”Het gemak van registratie, de praktische aard van de software, de handige hulpmiddelen en bovenal de grote inzichtelijkheid. De software is intuïtief en logisch opgebouwd, waardoor het werken met Pactum een waar genoegen is”.

Een ander opvallend kenmerk dat Werkorganisatie Druten Wijchen waardeert, is dat de software duidelijk is ontwikkeld vanuit de praktijk. ”Dit onderscheidt jullie van sommige financiële pakketten die wij eerder hebben gebruikt, die vaak te complex en onpraktisch blijken te zijn”.

Sinds de samenwerking hebben Lianne en haar team een partner gevonden om hun contractbeheer te stroomlijnen en de weg vrij te maken voor hun missie om het verschil te maken in de gemeenten Druten en Wijchen. Samen maken ze het verschil, met de ondersteuning van Pactum 😉

Meer weten?

..over wat onze software kan betekenen voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op of plan gratis jouw demo in!

Meer
klantverhalen

RTV Utrecht stelt orde op zaken met Pactum!
Bij RTV Utrecht, een dynamische omroeporganisatie met meer dan 200 medewerkers, draait het om eff...
Werkorganisatie Druten Wijchen: Samen maken we het verschil
Werkorganisatie Druten Wijchen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Druten en Wijchen ...
Reggewoon
''We hebben nu inzicht in de looptijd van alle contracten, waardoor we tijdig actie kunnen ondern...

Waar wacht je nog op? Start vandaag. Vraag nu jouw gratis demo aan