VolkerWessels tekent overeenkomst met Pactum voor contractmanagement

Het internationale bouwconcern VolkerWessels heeft een raamovereenkomst afgesloten met Pactum voor het contractbeheer en contractmanagement. Onder de overeenkomst vallen alle 130 ondernemingen in vier landen van VolkerWessels.

Samenwerking

Directeur Simon Leijendekker van Pactum is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Na een gedegen voorbereiding hebben we nu een contract waar alle partijen achter staan. We zijn trots dat we met Pactum VolkerWessels kunnen bijstaan in de optimalisatie van hun contractbeheer en contractmanagement.”

volkerwessels
Directeur Simon Leijendekker van Pactum BV

Over VolkerWessels

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. Het bedrijf is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, NoordAmerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Voor meer informatie, zie de website.

Over Pactum BV

Pactum, opgericht in 2009 in de stad Groningen, bedient nu al ruim 200 klanten met meer dan 4000 gebruikers in Nederland, België en het Caribisch gebied. Het bedrijf biedt online oplossingen voor contractmanagement, inkoop, leveranciersmanagement en bedrijfsvoering, zoals activabeheer, contractbeheer, gebouwbeheer, offertes & bestellingen, meldingenbeheer en meerjarenonderhoudsplanning ten behoeve van vastgoedobjecten. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!