Nieuwe Medewerker: Edwin

Erg blij zijn we met de komst van Edwin als nieuwe klantenservice medewerker voor onze platformen! Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om Edwin aan jullie voor te stellen. 

‘Ik stel mij graag aan jullie voor! Mijn naam is Edwin, 48 jaar jong en woonachtig in Groningen. De plek waar ik gestudeerd hebt en sindsdien ben blijven hangen. Sinds kort ben ik met volle enthousiasme aan de slag gegaan in mijn functie als supportmedewerker voor Pactum.

Ik ben in het verleden al vaker werkzaam geweest binnen de ICT-sector en daarom ga ik nu weer met veel plezier deze nieuwe uitdaging aan! Het belangrijkste in mijn functie vind ik klantvriendelijkheid. Dit betekent voor mij dat ik de klant altijd zo goed en snel mogelijk wil helpen. Mijn verleden als ontwikkelaar in de ICT geeft mij het grote voordeel dat ik vrij makkelijk de switch naar de techniek kan maken en de klantwens kan vertalen naar de programmeurs. Mogelijk zal ik in de toekomst ook zelf weer gaan programmeren maar voorlopig stort ik mij voor 100% op de support. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te schaken en doe ik aan wielrennen. Wie weet spreek ik je snel!’

We erg blij met de komst van Edwin en wensen hem veel succes!