Asset Management

Beheer en krijg overzicht in de activa van jouw organisatie

Bij asset management draait het om het managen van de assets in jouw organisatie. ‘Asset’, ofwel een bedrijfsmiddel wordt ook wel activa genoemd. Synoniemen voor asset management zijn dan ook wel: activabeheer of bedrijfsmiddelen beheer.

Met onze software beheer je makkelijk de activa van jouw organisatie en registreer je simpel alle relevante kenmerken. Inzicht door overzicht met Pactum! 

Beheer

Eenvoud

Overzicht

Wat kan je met de module activabeheer?

Automatiseer en bewaak alle aangeschafte middelen voor bedrijfsgebruik, verhuur en medewerkers. Registreer eenvoudig alle kenmerken zoals fabrikant en serienummers en krijg complete controle over al uw activa. Wat was de aanschafwaarde, de aanschafdatum? En bij wie is het aangeschaft? Is er nog sprake van garantie? Altijd en overal inzicht door activabeheer van Pactum. 

Koppel informatie, certificaten en acties

De module maakt het mogelijk om alle relevante kenmerken die voor activa van belang zijn te registreren. Met de software van Pactum heb je instant inzicht in de locatie van de activa, de omvang van uw voorraad en welke collega het item in bezit heeft. Moet een item eens per jaar gekeurd worden? Geen probleem, koppel het certificaat een het item en ontvang automatisch signalen wanneer een nieuwe keuring uitgevoerd moet worden.

Koppel bijlagen aan je activa

Voeg acties toe aan de juiste contractpersoon

√ Automastische signalering

Wat zijn de voordelen?

√ Volledig overzicht over alle activa 

√ Automatische alerts bij afloopdata 

√ Registreer alle belangrijke informatie 

√ Eenvoudig in gebruik 

√ Een veilige, online omgeving 

Een kijkje in het dashboard